Vacature onderhoudsschilder


Ben jij een gedreven onderhoudsschilder die van aanpakken houdt en wil je aan het werk binnen een organisatie die volop in beweging is? Dan heeft Palet Vastgoedonderhoud de ideale oplossing voor jou! Wij bieden je een flexibele baan in een gedreven en enthousiast team van vakkundige onderhoudsschilders waarin respect, ambitie, passie en plezier centraal staan.
 
Palet Vastgoedonderhoud is in de afgelopen 57 jaar uitgegroeid tot een professionele partner in vastgoedonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van grootschalige projecten in geheel Nederland. Palet Vastgoedonderhoud heeft een toonaangevende marktpositie verworven op het gebied van woningbouw, hospitality en utiliteitsbouw. Samen met IJsselpersoneel uit Kampen heeft Palet Vastgoedonderhoud de ‘flexibaan’ ontwikkeld. Met deze flexibaan ben je verzekerd van een vaste werkplek met behoud van alle flexibele voordelen. Jij bepaalt ten slotte zelf of je het naar je zin hebt bij ons.


Wij zijn opzoek naar een onderschoudsschilder die: 
 
  • Het schildersvak verstaat en weet waar het over gaat
  • Aantoonbare affiniteit heeft met de schilder sector door opleiding of werkervaring
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • De Nederlandse taal goed beheerst
  • Zelfstandig kan werken, ondernemend is en kwaliteit voorop stelt 
  • Goed in teamverband kan werken en positief is ingesteld
  • In bezit is van een VCA * diploma, of bereid is om deze te halen
 
Ben jij de enthousiaste en gedreven onderhoudsschilder die we zoeken? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief en CV naar info@paletvgo.nl. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met ons kantoor in Genemuiden via 038-3855049 en vragen naar Jan Pleijsier. 

Klik hier voor de PDF.
English