Leerling schilder

 
Een mooi vak leren én geld verdienen: wat wil je nog meer? Meld je aan en ga direct aan de slag als leerling schilder bij Palet Vastgoedonderhoud!
 
In Nederland staan meer dan 8 miljoen woningen en ruim 1 miljoen andere bouwwerken zoals kantoren, musea, fabrieken, bruggen enzovoorts. Die moeten allemaal worden onderhouden. Daar zijn gepassioneerde vakmensen voor nodig. Ben jij die gepassioneerde vakman of vrouw? Start dan nu de schildersvakopleiding van OnderhoudNL Opleidingen. Naast een goede opleiding als schilder ben je daarna zeker van een geweldige baan en kun je direct geld verdienen. Al tijdens je opleiding werk je mee aan prachtige onderhoudsprojecten. In vastgoedonderhoud doe je werk dat ertoe doet.
 

Hoe word je schilder bij Palet?


Als je als leerling bij Palet aan de slag gaat, ben je in dienst van de Schildersvakopleiding. Deze opleiding zit in meerdere plaatsen in het land. Palet Vastgoedonderhoud werkt nauw samen met de Schildersvakopleiding in Zwolle. Een Schildersvakopleiding bestaat uit diverse onderdelen die in verschillende modules aan de orde komen. Zo moet je als schilder niet alleen schilderwerkzaamheden kunnen verrichten. Je moet ook kunnen behangen, glas zetten, verf spuiten en houtrotreparaties kunnen uitvoeren. Als schilder ben je breed inzetbaar en houd je je bezig met het uitvoeren van onderhoud- en nieuwbouwschilderwerk, zowel binnen als buiten.
 

Palet is je leerbedrijf


Je bent ongeveer 30 dagen per jaar op school en de rest van de dagen werk je bij een leerbedrijf (4 dagen werken, 1 dag school). Binnen ons leerbedrijf breng je het geleerde in de praktijk en word je begeleid door één van onze leermeesters. Onze leermeesters zijn hiervoor opgeleid en vinden het leuk om van een leerling een goede vakman te maken. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt en houdt in het mooie schildersvak. Je bent daarbij grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, maar doen wij ons best het beste uit jou te halen. Verder zorgen we voor werkkleding, kwaliteit gereedschap en materiaal op de werkvloer. Ook wordt veel aandacht geschonken aan veiligheid op de werkvloer en ben je van harte welkom tijdens de VrijMiBo of een andere gezellige activiteit.

 
Zie je het wel zitten om bij en met ons aan de slag te gaan? Dan willen we graag kennismaken. Neem contact op via info@paletvgo.nl of bel 038-3855049.
 
Klik hier voor de PDF.
 
Schildersvakopleiding Zwolle | LinkedIn
 
 
 
 
English