Palet Vastgoedonderhoud verlengt VGO-keur certificaat


Na een uitgebreide (her)toetsing is ons VGO-keur certificaat is verlengt! En daar zijn we trots op. Wij zijn namelijk één van de weinige bedrijven in eigen regio met een VGO-keurmerk.
 

RESULTAATGERICHT SAMENWERKEN EN KLANTTEVREDENHEID

Kiwa heeft vastgesteld dat het door Palet Vastgoedonderhoud gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan de Erkenningsrichtlijn “Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie”. Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is een belangrijk aspect voor het VGO-keur certificaat. De RGS werkwijze is een stabiele, duurzame manier om zekerheid en garanties voor de toekomst vast te leggen. Door gezamenlijk op voorhand een kwaliteitsniveau te bepalen en aanvullende afspraken te maken wordt de opdrachtgever ontzorgt. Er worden diverse scenario geschreven en er wordt een MJOP (MeerJarenOnderhoudsPlan), inclusief een netto-contante-waarde (NCW) berekening gemaakt. Uiteindelijk zal na de oplevering het object meerder jaren gemonitord blijven zodat niemand voor verassingen komt te staan.
 
Bij de uitgevoerde RGS projecten wordt altijd een klant/bewonerstevredenheid-onderzoek uitgevoerd. Een van de bepalingen voor het VGO-keurmerk is dat deze onderzoeken met een grote klanttevredenheid worden uitgevoerd. Ook hierin is Palet geslaagd!
 

VGO-KEUR

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar de voordelen van het VGO-keurmerk kunt u meer informatie vinden op de website: www.vgokeur.nl of contact met ons opnemen.
English