Wij zijn trots! Het VGO Keurmerk is binnen!

Palet Vastgoedonderhoud B.V. uit Genemuiden is recent door de KIWA VGO-certificaatwaardig bevonden.

Als 1 van de weinige bedrijven in deze regio zijn in het bezit van het toonaangevende VGO-keurmerk. En daar zijn we trots op. Het VGO-keur is een uitgebreide toets waarin diverse zaken aan de orde komen. Zo moeten de solvabiliteit en rentabiliteit in orde zijn.
 

RGS – Resultaat Gericht Samenwerken

Een ander aspect voor het VGO-keurmerk is het werken conform de RGS-Leidraad. Ook hierin zijn wij glansrijk geslaagd. De RGS werkwijze is een stabiele, duurzame manier om zekerheid en garanties voor de toekomst vast te leggen. Door gezamenlijk op voorhand een kwaliteitsniveau te bepalen en aanvullende afspraken te maken wordt de opdrachtgever ontzorgt. Er worden diverse scenario geschreven en er wordt een MJOP (meerjarenonderhoudsplan), inclusief een netto-contante-waarde (NCW) berekening gemaakt. Uiteindelijk zal na de oplevering het object meerder jaren gemonitord blijven zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Om dit te kunnen garanderen werken we samen met diverse ketenpartners. Dit werkt voor alle partijen zeer prettig. De opdrachtgever weet wie er werkzaam zijn, de ketenpartners weten wat er van ze verwacht wordt en wij hebben de zekerheid dat werk wordt uitgevoerd zoals we hebben afgesproken.
 

Klanttevredenheid

Bij de uitgevoerde RGS projecten word altijd een klant/bewonerstevredenheid-onderzoek uitgevoerd. 1 van de bepalingen voor het VGO-keur is dat deze onderzoeken met een grote klanttevredenheid worden uitgevoerd. Ook hierin zijn wij zeer goed beoordeeld.

Om dit te toetsen heeft de KIWA ook een aantal van onze opdrachtgevers benaderd voor een aanvullend onderzoek naar onze werkwijze en kwaliteiten. Ook deze test zijn we met vlag en wimpel doorgekomen.
 

VGO - keur

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar nog meer voordelen van het VGO-keurmerk kunt u meer informatie vinden op de website: www.vgokeur.nl.

En wanneer u nog meer zekerheid wilt hebben van kwalitatief goed en duurzaam vastgoedonderhoud in combinatie met een langdurige samenwerking, schroom dan niet om contact met ons op te nemen: www.paletvgo.nl of 038-3855049.
English