Na tien jaar stopt Palet als hoofdsponsor van Team Palet

 

Afgelopen week kwam er in het Zweedse Luleå een eind aan de aanwezigheid van Palet Vastgoedonderhoud als sponsor in het landelijke marathonschaatsen voor dames. Na 2 jaar co-sponsorschap en 10 jaar hoofdsponsorschap van de zwart-blauwe brigade, onder leiding van Eelco Kooistra en Ard Alderts, hebben wij besloten te stoppen. Zo komt er na 10 jaar lang in de aanval te hebben gereden een eind aan een samenwerking met tal van prachtige en lieve mensen. Een periode waarin menig memorabel marathonmoment is gereden in een Palet-pak.
 
Eelco Kooistra: “Een trouwe en betrokken marathonsponsor verlaat het peloton. Persoonlijk ben ik er al die jaren bij geweest en had dat voor geen goud willen missen.”
 
Om niemand te kort te doen en niemand te vergeten zeggen wij als familie Pleijsier, dank. Dank aan alle betrokkenen die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het succes van Team Palet.
 
Zonder jullie medewerking had Erna nooit de Alternatieve Elfstedentocht 2013 gewonnen, - was Elma nooit voor de finish van diezelfde wedstrijd gevallen, - hadden Wieteke en Ineke nooit met het legendarische beennummer 19 gereden, - waren er geen 8 podiumplaatsen behaald tijdens de Grand Prix wedstrijden afgelopen week, - waren er geen nationale titels gewonnen en hadden Elma en Imke elkaar nooit ontmoet.
 
Maar bovenal hadden wij jullie nooit leren kennen. Het was een eer om zoveel mooie jaren betrokken te mogen zijn geweest bij deze geweldig sport en haar schaats(t)ers.
 
Heel veel dank namens ons.
 
Sjaak en Jan Pleijsier
Palet Vastgoedonderhoud BV

English