Aankondiging diverse functiewijzigingen bedrijfsbureau 2018


Na de naamwijziging per 1 januari 2018 van Palet Schilderwerken bv in Palet Vastgoedonderhoud bv willen wij u op de hoogte brengen van onderstaande wijzigingen binnen ons bedrijfsbureau.

Dit bedrijfsbureau zal zelfstandig invulling geven aan ontwikkelingen op gebied van Resultaatgericht Samenwerken [RGS] en zorgdragen voor een kwalitatieve impuls van onze bedrijfsvoering met uitbreiding van capaciteit en diensten.
 

Calculatie: Martin Kroeze / martin@paletvgo.nl / 06-22696706

Martin Kroeze [46 jaar] is vele jaren werkzaam binnen onze organisatie als calculator, Martin beschikt over veel praktijkervaring en heeft als specialisme onderhoud schilderwerk. Vooral bij regulier calculatiewerk ervaart Martin het als een uitdaging om samen met opdrachtgevers op zoek te gaan naar alternatieven. U kunt als relatie/opdrachtgever voor alle offerte aanvragen rechtstreeks contact opnemen met Martin.
 

Vastgoedadviseur: Hans Hartsuiker / hans@paletvgo.nl / 06-57188950

Hans Hartsuiker [46 jaar] start per 1 mei nieuw bij ons bedrijfsbureau. Hans is altijd werkzaam geweest in de schilder branche. In eerste instantie als calculator/werkvoorbereider en daarna als verf technisch adviseur bij Wijzonol Zwolle. Door deze adviserende rol heeft Hans veel ervaring opgedaan met Resultaatgericht Samenwerken [RGS]. Hans wordt als vastgoedadviseur verantwoordelijk voor de implementatie van Resultaatgericht Samenwerken. Als relatie/opdrachtgever raakt u steeds meer overtuigd van de [financiële] voordelen van Resultaatgericht Samenwerken. U kunt voor alle RGS vraagstukken rechtstreeks contact opnemen met Hans. In het verlengde hiervan zullen wij in Augustus 2018 de audit ondergaan voor het VGO certificaat.
 

Werkvoorbereiding: Werkvoorbereiding: Wilco Mettrop / wilco@paletvgo.nl / 06-22806524

Wilco Mettrop [36 jaar] heeft na praktijkervaring en calculatiewerkzaamheden binnen onze organisatie de overstap gemaakt naar werkvoorbereiding. Hij is als werkvoorbereider ook verantwoordelijk voor de planning en alle praktische uitvoeringszaken van opdracht tot oplevering. Binnen deze functie werkt Wilco samen met onze teamleiders op de projecten. U kunt als relatie/opdrachtgever voor de planning en praktische uitvoering rechtstreeks contact opnemen met Wilco.
 

Projectleider: René Oostwoud / rene@paletvgo.nl / 06-10675376

René Oostwoud [31 jaar] is sinds 26 maart nieuw bij ons bedrijfsbureau. René werkt al jaren als teamleider. Vanuit deze functie heeft hij ervaring opgedaan met het aansturen van de grotere projecten waarbij meerdere disciplines vertegenwoordigd waren. Binnen Palet Vastgoedonderhoud bv voorzien wij een groeiende samenwerking tussen partner bedrijven waarbij verdeling van capaciteit als toegevoegde waarde zal worden ervaren. Met René als projectleider zullen wij de regierol binnen deze samenwerkingen op ons gaan nemen.
 

Dit nagenoeg nieuwe bedrijfsbureau is in combinatie met onze vakbekwame werknemers op locatie het gevolg van een bewuste keuze om onze bedrijfsvoering gereed te maken voor Vastgoedonderhoud in de breedste zin het woord.

Doel van deze aanpassingen is tevens dat wij als directie ons kunnen richten op ondernemen, acquisitie en onderhouden van klantcontacten.

Indien er vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

Jan & Sjaak Pleijsier
Directie Palet Vastgoedonderhoud bv
English